Bad

Har inte haft någon direkt blogg-lust, skulle bara bli skumma inlägg. Vart mycket konstiga drömmar och soliga dagar. Det tar man ju vara på när det väl kommer. Igår vad jag i Mariefred och lagade mat med klassen som varje tisdag, vart klara tidigt så Hannes gick och köpte jordgubbar så satte vi oss vid vattnet i ca 1 och en halv timma, sjukt varmt! Idag var det nationella och jag tycker det var lätt faktiskt, har ganska lätt för engelska och sådär men trodde det skulle vara mycket svårare!
Har faktiskt inget speciellt att säga mer än att imorgon börjar jag 7 igen, så otaggad som man kan bli. Men försöker intala mig själv att det är sommarlov snart, går inge vidare.. Känns som att jag måste ha sommarlov nu, orkar inte med skolan länge. Har på något sätt tappat lusten för det mesta. Förutom mina underbara vänner! ♥

Gripsholms slott


Intrång

Såg ett inlägg på min blogg jag inte själv hade skrivit och började undra vem som hackat min blogg, men det var ju bara lilla Kristin som vart i farten, haha! Vart faktiskt lite orolig där ett tag :)
Idag har jag inte uppdaterat nånting för jag har vart ute och njutit av det fina vädret! Blev lite lunch typ med my, sen satt vi vid maren och bara njöööt! Riktigt skönt, sen har jag inte gjort något mer och är väldigt uttråkad för tillfället!


Får bli en söt bild på Guinness!


Hej, hej hall´å :D


Hey babe! Jag gör lite intrång på din blogg för jag vet inte vad jag ska skriva i min egna. Sola i veckan och kanske en go o glá glass på donken? Puss på rumpan :)

/Threeshots.blogg.se


Dags för sängen

Blev en lugn kväll och jag är redan trött, klockan är i och för sig 11 så det är väl dags att stänga av. Tänkte läsa lite i boken jag snart har läst ut, Aldrig fucka upp. Kollade på millennium ikväll, riktigt bra filmer! Jaja, godnatt! ♥


Paj

Sov ut idag och vaknade vid 12, riktigt skönt! Har vart och handlat och sådär redan, köpte även rabarberpaj. Skulle ha gjort egen men hittade inga rabarber så det fick bli sånt som man bara häller i en form och ställer in i ugnen, så det är vad jag sysslar med just nu, sitter och väntar! :) Får se vad som händer ikväll, har köpt hem chips också så får se om det blir lugnt eller inte, är iallafall förberedd om det inte skulle gända något ! :)


Bild tagen från Google!


Misse

Saknar min lilla tjockis :( ♥


Inte världens bästa bild men det enda jag har.


Helt död

Ligger i sängen och känner mig död, andra dagen på praktiken gick bra den också. Har alla fingrar kvar haha! Dom som känner mig vet att jag brukar komma hem med blå plåster på fingrarna ofta men nu har jag klarat mig ;) Blir kebab till middag idag, det behövs har vart så sugen på det länge nu! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att helgen ser lugnt ut, får se om jag hittar på något. Kan passa på att önska My lycka till på tävlingen på lördag! (Tror det var då hon skulle tävla, hahha.)


Praktik

Började som sagt 7 imorse, gick med andra ord upp 6. Inte likt mig, men vaknade en kvart innan klockan ringde men låg såklart kvar och försökte somna om den sista kvarten! Första dagen på praktiken var bra faktiskt, trodde aldrig jag skulle orka hela dagen men jag kände knappt av att jag vart vaken sen 6, inte ens nu!
Ligger i sängen nu och kollar på tv och blir deppig över skit vädret som är! Usch vad jag inte vill ha snö, eller är snön det nya regnet? Man börjar ju undra eftersom det smälter så fort det lagt sig på marken..
Lägger in en låt som jag hörde på Lugna Favoriter idag, som jag älskade förut och faktiskt kan lyssna på fortfarande ibland!

Sonja Aldén - För att du finns


Sämst uppdatering

Ja jag vet, men har inte orkat helt enkelt! Nu ska jag lägga mig i sängen. Imorgon börjar praktiken igen, börjar kl 7!! Får se om jag överlever, är inte direkt någon morgonmänniska!


Kryssning

Nu är kryssningen bokad till den 5 juni, min 18-årsdag! Jag är som ett litet barn, helt uppe i varv vill bara att tiden ska gå fort nu, för det är inte lång tid kvar! Sen börjar livet, typ haha. Kommer bli helt underbart! ♥



Får får gris.

Har vart och lagat mat i Gripsholm idag, vart husmanskost och det vart riktigt gott!
Hittade en rolig artikel i tidningen idag påväg till skolan, lägger upp bilden som dock är lite suddig!


Så fult, kollar man inte på ansiktet så ser det ut som ett får, men det är en gris med ull!


Alexandra burke - all night long






Vem bar den bäst?


Misha Barton eller Paris Hilton?
Jag har min favorit men jag vill veta vad ni tycker :)


Skola, stan, rensa

Som rubriken lyder har jag vart i skolan idag och gjort ett prov, kunde väl gått bättre! Sen vart det att åka till nya praktiken och säga hej typ, börjar praktisera på torsdag igen.. Åkte sen ner och mötte Kristin och Maria och solade! Sen har jag vart hemma och rensat min garderob, usch säger jag bara men mycket kläder som knappt är använda men som jag vuxit ur, förslag på vad jag ska göra med dom?!




Pengar

Just nu känner jag bara för att åka och shoppa massa nya sommar kläder, men det har man ju inte råd med.. Önskar att man hade lite mer pengar att leva på varje månad men dom försvinner så snabbt. Hoppas på att få lite pengar när man fyller år, det är ju lagom till sommaren så kanske man kan köpa lite nytt till garderoben! Har hur mycket som helst, men använder knappt hälften..
Har ingen aning om vad jag ska skriva om just nu, helt tomt i huvet. Ska försöka plugga lite till så jag klarar provet imorgon iallafall!


Dagen

Hann inte blogga nå mer igår, drog som sagt till Nacka men det vart ju inte riktigt som man ville. Men trevligt hade vi iallafall! Åkte hem med My och sov där sen, kände inte för att åka själv till Södertälje mitt i natten. Vaknade typ vid 12 och åt frukost. Sen blev det en promenad i skogen med hennes hund, riktigt skönt väder hade dock kunnat vara lite varmare. Åkte hem vid 2 tiden, sen dess har jag inte gjort så mycket, men ändå har tiden flygit iväg. Har suttit och pluggat en stund nu också, har prov imorgon, kommer nog inte gå som jag vill känns det som!
Ska försöka komma på något att skriva om nu så hörs nog senare!


Ingen ork

Har inte haft någon ork alls att blogga idag. Imorse när jag vaknade var halva ansiktet som bedövat, kändes som jag vart hos tandläkaren precis. Lite senare kom även handen och jag kunde knappt ta tag i något. Lite läskigt var det men jag tror det var en nerv eller något som kommit i kläm. Har även haft ont i huvet nästan hela dagen, nu har den försvunnit. Jag menar, det är ju lördagskväll kan ju inte sitta hemma när det händer något!
Ska in till stan om kanske någon timma och vara i Nacka tror jag. Blir väl lite chill-kväll bara och inte så mycket dricka!



Stereo love - Edward Maya & Vika Jigulina.



Nattigott

Nu går jag och sover, eller åtminstonde läser lite ut boken "Aldrig fucka upp". Riktigt bra bok och man blir helt inne i den när man väl börjar! Somnar väl som vanligt till tvn skulle jag kunna tro, hörs imorgon!


Fredag kväll

Ligger i sängen och kollar på Talang 2010 och tänker lite grann samtidigt.
Jag har ju skrivit förut att jag festar ganska mycket och är bara 17. Visserligen har det blivit mindre nu men det var väl ungefär varje helg för inte alltför länge sen. Finns säkert många som tänker att det inte alls är bra och nej, det är det verkligen inte. Men jag är inte den som dricker hembränt för att bli full. Jag dricker faktiskt inte för att bli full, jag dricker det jag tycker är gott och jag dricker oftast med mina vänner och har kul med dom. Jag har hört flera gånger att folk tycker jag dricker "vuxet", med andra ord inte super mig redlös varenda gång. Jag ser ingen mening i det och har nog inte gjort det ända sen jag började dricka. Visst kan det gå överstyr ibland, men jag kan ärligt säga att det gått så långt 2 gånger i hela mitt liv.
Tänkte bara skriva detta så folk inte får fel bild utav mig! :)

 


Stan igen

Vart en till runda på stan med Kristin och hennes pojkvän eftersom jag kom på att jag var tvungen att göra mitt terminskort till plus-kort. Så vi åkte ner och gjorde det och gick runt en stund, sen vart det en glass på donken för tredje dagen i rad! Kanske är dags att sluta snart, men det är ju gott så :)

Bild från igår som jag aldrig la upp!


Dagens outfit

Kör på en dagens outfit idag, skulle lagt in igår men glömde helt bort det!



Tröja; JC
Jeans; G-Star


Rea-köp

Gick upp tidigt imorse, gick direkt in i duschen för att vakna till! Åkte vid 9 ner till ungdomsmottagningen med Kristin, vart även en runda på H&M och lite mat på donken. Det hade nästan precis öppnat så vi var helt själva där till en början! Kändes lite konstigt men ändå ganska skönt när det var tyst.


Tooomt!


Bilden vägrade vända på sig.
Men iallafall hittade billiga diadem på rea som fick följa med mig! + en cola!


Sveriges värsta

Ligger och kollar på Sveriges värsta bilförare, det är sjukt hur dom ens kunnat fått körkort jag fattar det inte haha!
Det är verkligen folk man inte vill möta i trafiken eller vad säger ni? Jag skulle då inte vilja möta dom!


 




Hemma!

Är hemma igen efter en glass på donken och solning med Kristin och Maria. Vädret är på topp men har hört att det kanske ska snöa imorgon?! Det får det verkligen inte göra, då har jag förlorat hoppet på sommaren haha!
När jag låg i solariumet så kollade jag på klockan, hade inte en tanke på att klockan räknade uppåt och inte neråt. Så står det 7 minuter kvar. Då det kändes som att jag hade legat där i en evighet så tänkte jag att det kan inte vara sant, och det var det ju inte heller. Jag hade ju faktiskt legat där i 7 minuter och hade bara 3 minuter kvar!






Stan

Har precis klätt på mig, ska snart åka ner på stan och möta upp Kristin. Ska kanske sola om det inte är så dyrt som det stog igår. Och så blir det säkert en glass också, om solen inte får för sig att försvinna!

Hörs senare :)


Jason Derulo - Blind

 


Vaken

Nu har jag vaknat, ätit frukost och just nu sitter jag och pratar med min syster i telefon! Dagen ser ganska lugn ut, det är fint väder även idag så vi får se om jag får något ryck och går ut och går eller något!
Lägger upp en låt lite senare! :)



Besökare

Besökarna har ökat underbart mycket idag, sen vet jag ju inte hur länge det håller i sig men man kan ju hoppas att några av er fortsätter läsa. Ju fler läsare desto roligare blir det ju faktiskt att blogga!


The Silence



Alexandra Burke - The Silence
Har fastnat för den här låten totalt.




Rea

Gick som sagt en runda på stan med Kristin, kände sig lagom fattig men det är som vanligt när det gäller mig, haha!
Gick iallafall in på H&M där dom hade massa rea på underkläder och även massa annat. Jag som är tokig i underkläder, ja det är sant. Kollar nästan alltid på underkläder när jag är inne i en affär och vill köpa allt jag ser, inte riktigt kanske men ser jag något som är riktigt snyggt så kan jag inte hålla fingrarna borta. Så fick med mig en BH och ett par trosor hem. 50% rabatt på H&M här i Södertälje på massa underkläder!



BH: 50kr!
Trosor: 25kr!



Segt

Ligger i sängen och väntar på att Kristin ska sluta men hon slutar inte förän halv 4. Pratar med syster i telefon också.
Katten ligger brevid mig och sover vilket han gjort i 2 timmar nu så han är ju inte direkt roande heller. Matglad som han är tror jag nyss att han drömde om mat, han låg och smaskade precis som att han åt! Så söt ibland! :)



Min baaaby.

Pusssy <3

Sick

Vart att stanna hemma idag, orkade inte gå till skolan. Har uppgiften hemma som jag kan göra så. Men ska försöka pallra mig ner på stan med Kristin senare en stund iaf.
Har inget vettigt att skriva så skriver mer senare!

Pussy <3

Kärlek

Det finns dom som fortfarande frågar om jag kommit över mitt ex än, det var längesen det tog slut nu snarare i spetember 2009. Vi var tillsammans i 16 månader och under den tiden hann mycket hända. Slutet var ett helvete och det var nog det som fick mig att glömma honom ganska snabbt. Och tillbaka till frågan om jag har kommit över honom. Hur vet man egentligen att man kommit över någon?
Jag hatar honom, själva personen. Men jag kan än i dag tänka på det vi gjorde tillsammans och sådär. Men jag skulle aldrig säga att jag inte kommit över honom för det har jag garanterat gjort. Men jag saknar den där känslan, att känna sig älskad av en speciell person, någon som betyder så pass mycket som han gjorde för mig då, en sån person vill jag ha.
Jag vill ha den känslan tillbaka, men inte honom. Jag vill hitta någon som respekterar mig, som vet vad som är rätt och fel i ett förhållande. Jag vill kunna känna mig älskad på just det där sättet igen.




Trött

Halu, ligger i sängen och känner mig halvt död. Gick till skolan och vi gjorde inte så mycket precis som jag trodde. Slutade vid 3 och tog bussen hem, sen dess har jag bara tagit det lugnt. Har inte mycket mer att skriva och ingen ork heller, ska lägga mig i sängen och kolla på 112 på liv och död som börjar om en kvart!
Ha en bra kväll, puusssy <3

Sjukling

Förkylningen har blivit ännu värre under natten, men jag pallrar mig till skolan en stund iaf och ser vad som händer. Tror det kommer bli en ganska lugn dag ändå och vill inte missa för mycket i skolan pågrund av en sketen förkylning!

Pusssy <3

Natti

Nu lägger jag mig i sängen och glor på tv istället för att sitta här, har åkt på en förkylning nu också så jävla drygt!

Pusssy <3

Stolt!

Hallå, har precis tagit en dusch och sitter och kollar på Top Model nu, skönt att bara ta det lugnt. Glömde min tändare i Märsta idag så jag bad Kristin komma upp och möta mig vid kiosken när jag kom hem, hon kom upp där för backen med systemkameran och fick för sig att hon skulle fota mig, haha såg ut som jag vet inte vad med fett hår och inget smink typ. Så jag försökte undvika kameran så bra det gick ;)
Väl hemma bytte jag om och vi tog med oss gåstavarna ut och gick, gick hela 5 km och jag är stolt över mig själv!



Sådär vart väl typ dom flesta bilderna haha, Puusssy <3

Sämst

Kvällen igår var nog den sämsta hittills, alldeles för mycket folk i en lägenhet och alla satt ner i soffan eller stog mitt på golvet. Inget drag alls och många var rå packade redan när vi kom, så nja vi var väl där i en kvart sen drog vi hem igen. Så ja, kvällen var väl inte dirket lyckad hann med bussarna hem innan nattbussen började gå och det var längesen det hände haha!
Nu ska jag snart ner på stan och äta på Nancy's med My <3

Kvällen

Hallå, kvällen är nu planerad och det blir fest i tumba med My och Conny sen får vi se vad det är för folk där, det har jag ingen aning om! Kan bli kul eller så blir det bara skit, men jag är taggad, det var ett tag sen nu!



Puss på skinkan nu ska jag hitta något att ha på mig! <3

Höhö

Haha, kom inte på någon passande rubrik så det fick bli som det blev. Igår kväll vart det bio med My vi såg Farsan och den var faktiskt en av dom bättre filmerna jag har sett på senaste tiden, vart mycket skratt ett tag!
Sen kom jag hem och la mig direkt i sängen, somnade väl kanske vid 1 och sov till och från fram till halv 12! Nu sitter jag och kollar på reprisen på Talang 2010 :)
Idag har jag absolut ingenting planerat så vi får väl se om något händer annars blir jag bara hemma :)

Pööööss

Fredag

Har precis pratat med My och båda två vill hitta på något ikväll, men det verkar helt dött och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Finns ju inget att göra nuförtiden, längtar bara till sommaren då allting förhoppningsvis sätter igång, kommer bli en underbar sommar!



Bild från sommaren 2008, saknar <3

Skön sovmorgon!

Vaknade kvart över 12 idag, skönt att kunna sova ut! Sen ringde pappa och bad mig ta ut hundarna så det gjorde jag direkt efter att jag ätit, nu sitter jag i fotöljen och kollar på katten och funderar på vad man ska göra idag. Sjukt tråkigt väder och det verkar inte hända något speciellt heller..

Dålig uppdatering!

Har varken haft tid, lust eller ork till att blogga senaste tiden. Har haft fullt upp hela tiden känns det som och när jag väl haft tid har jag inte orkat uppdatera!
Var iaf och firade syster och hennes barn i fredags över dagen bara. Mysigt och kul att träffas igen, händer ju inte så ofta när dom bor en bit ifrån!
Lördagen var jag med Martin och det kändes som att vi bara åkte fram och tillbaka haha, men när vi väl lagt oss i soffan så slog vi på filmen jag hade hyrt under dagen, Så olika. Ganska bra måste jag säga :)

Söndag åkte jag tillbaka hem till södertälje och här har jag varit sen dess.

Måndag var jag med My och åkte och kollade på bio på kvällen, såg Valhalla Rising typ, jordens sämsta film och jag skojar inte. Betalade 95 spänn för en film där som knappt sa ett ord och bara gick runt i skogen typ..

Tisdag vaknade jag upp brevid My och vi gjorde oss iordning och åkte sen hem till henne och hämtade hunden för att sen åka upp till stan och träffa My och Jennie, mycket trevligt!

Onsdag var jag med Jessica i Skärholmen och gick runt och kollade, åt glass och sådär!

Idag, har jag bara suttit och glott på tv typ och tänkte att nu när jag ändå är så pass uttråkad så kan jag slänga in ett inlägg så ni vet vad jag har hållt på med iaf!



Jag och My för ett bra tag sen, Jag älskar dig. <3

Mamma

Vart ingen uppdatering igår hade fullt upp nästan hela dagen. Åkte ju som sagt hem till mamma igår och när jag är i stan smsar martin och frågar om jag vill ha skjuts och det är ju klart.. Istället för att ställa sig på en tunnelbana mitt i rusnigstrafiken! Så jag satt och väntade i en halvtimma sen fick jag skjuts hit. Sen dess har jag bara umgåtts med mamma och snart blir det en tripp till Täby :)
Har inga bilder här så det blir bara tråkiga inlägg för tillfället :*

RSS 2.0